Hasznos tanácsok egy tapasztalt autómentőstől

Szolgáltatásunkban motorszállítás is szerepel

Ha motor szállítására van szüksége, de nem tudja, hogy ilyen szolgáltatást kitől tudna igénybe venni, akkor ne habozzon, hanem minket válasszon! Akár Magyarországon belül, akár külföldről kell Budapestre vagy környékére elszállítania lerobbant vagy sérült motorját, számíthat ránk.

Szolgáltatásaink között a motorszállítástól kezdve a hajóvontatásig minden szerepel. Kiemelt területünk az autómentés, amelyet nem csak belföldön, hanem külföldön is végzünk.

Ha lerobban a motor egy túra alatt valahol az autópályán vagy az országúton, akkor azt mi hazaszállítjuk Budapestre vagy Pest-megye valamelyik településére. Ön és utasa is a szállító járműben tudnak hazautazni.

A motorszállítás mellett a veteránautó szállítás, mezőgazdasági gépek szállítása, lakókocsi vontatás, targoncaszállítás, sportkocsi szállítás mind szolgáltatási területünkbe tartozik, amelyet magas színvonalon végzünk.

A ránk bízott dokumentumokat és tárgyakat nagy odafigyeléssel kezeljük.Műszaki hiba esetén, ha lerobbant valahol az országúton, akkor mi a lehető leggyorsabban elmegyünk az adott helyszínre és hazaszállítjuk a járműével együtt. Szolgáltatásunk 0-24 órában igényelhető.

A motorszállítás, autószállítás, illetve mentési szolgáltatásokkal kapcsolatos árakról érdeklődjön telefonon.

Ha szeretne élni motorszállítási vagy autómentési szolgáltatásunkkal, akkor ránk számíthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdésére válaszolunk! Ne feledje, ránk bármilyen helyzetben számíthat, ha gépjárműről, motorkerékpárról van szó!

joydesignSzolgáltatásunkban motorszállítás is szerepel