Opel Autómentés, Opel autószállítás

Opel rövid bemutatása

Kezdetben kerékpárgyártással foglalkoztak, majd 1899-ben kezdték el az autógyártást. Rövid időn belül az egyik legnagyobb német autógyártó céggé fejlődött. A rohamos fejlődésnek talán az lehetett az egyik oka, hogy eleinte a cég olcsó modelleket állított elő, így hamar keresetté vált a piacon. Ázsiába helyezték át a régebbi modellek gyártását, Magyarországon pedig a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi üzemébe került.

Népszerű Opel modellek hazánkban:

Audi A4 autómentés

Opel Astra G

Az Opel Astra G az egyik legkeresettebb autótípus, legfőbb oka a jobb, nagyobb és tetszetősebb kiállása. Még a használt autók között is jelentős forgalomnak örvend. Rengeteg pozitív tulajdonsága ismert, nagyon kedvező a fenntarthatósága, nem kerül sokba, jó (4csillagos) törésbiztonsággal rendelkezik és a technika is megbízható. Sajnos mint minden autónál, az Opel Astra G-nél is találhatunk hibákat, megfigyelhető, hogy a benzinmotorok hajlamosak a magas olajfogyasztásra.
Típushibaként említhetjük, hogy problémásak a futóművek, a gyújtáskapcsolóval is adódhatnak problémák, és sajnos gyakran előfordulnak elektromos hibák is. A ferde hátú típusoknál megfigyelhető, hogy a hátsó ajtó teleszkópok tönkremennek.

Audi A4 autómentés

Opel Astra H

Azt hiszem joggal mondhatjuk, hogy a magyar ember szereti az Opelt Valahogy ragaszkodunk hozzá, megbízhatónak tartjuk, és ár-érték arányban is megfelelőek. Korábbi évekre vezethető vissza a ragaszkodásunk, hiszen nagyon ismert márkáról van szó, Magyarországon már 1992-től gyártották. Az Opel volt az az autó, amelynek mindenki a csodájára járt a sok szocialista jármű között. Az Opel Astra H a legkeresettebb autó hazánkban. Előnye, hogy megbízható típus, jól néz ki, és a dízelnek kevés a fogyasztása is. Nem jellemző rá a rozsdásodás, ha pedig meghibásodik, könnyű hozzáértő szakembert találni. Túl sok negatívumot nem tudnék elmondani erről a típusról, talán ami említésre méltó, hogy a benzinesek sokat fogyasztanak, a pamoráma-szélvédő cseréje pedig költséges.  A motor hűtésével is adódhatnak problémák, és jellemző, hogy az izzók könnyen kiégnek.

Autómentő cégünk nonstop elérhető az ország egész területén, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így minden munkánkra garanciát vállalunk. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Vállaljuk, hogy meghibásodott autóját a legközelebbi szakszervízbe szállítjuk, vagy ha karambolban sérült, mi a legrövidebb idő alatt megkezdjük autója mentését. Ha nem indul az autó, vagy hidegindításra lenne szüksége, keressen minket bizalommal, segítünk Önnek. Sajnos a legváratlanabb helyzetben adódnak problémák, kímélje meg magát a fölösleges stressztől, és tárcsázzon bennünket. Nonstop autómentő cégünk Magyarországon bárhol elérhető, időjárástól és ünnepnapoktól függetlenül hívhat. Érdemes elmenteni telefonszámunkat, hogy amikor megtörténik a baj, ne kelljen keresgélni. A pandémiás helyzetben sem állunk meg, természetesen a legnagyobb higiéniai feltételekkel, folyamatos fertőtlenítéssel állunk az Ön rendelkezésére. Csak maszkban és a járványügyi szabályokat betartva. Ez miatt egyelőre személyszállítást nem tudunk vállalni.

Opel márkaszervizek

● OPEL SCHILLER, BUDAPEST
Váci út 113.Budapest, 1138
● OPEL DUNA, BUDAPEST
Soroksári út 160.Budapest, 1095
● OPEL MAXABO, BUDAPEST
Bécsi út 254 Budapest, 1037
● OPEL FÁBIÁN, BUDAÖRS
Garibaldi utca 1.Budaörs, 2040

● OPEL TÓTH, BUDAPEST
Üllői út 194 Budapest, 1191
● OPEL WALLIS, BUDAPEST
Kerepesi út. 85.Budapest, 1106
● OPEL INTERAT, BUDAKESZI
Budaörsi köz 2. Budakeszi, 2092

● OPEL ÓBUDA, BUDAPEST
Szentendrei út 237. Budapest, 1039
● OPEL AUTO PALACE, BUDAPEST
Cziffra György u. 15. Budapest, 1186
● OPEL SZIGET, SZIGETSZENTMIKLÓS
II. Rákóczi Ferenc u. 57. Szigetszentmiklós, 2310

NoemiOpel Autómentés, Opel autószállítás