Műszaki mentés

Lerobbant az autója? Önnek ezzel semmi gondja, hiszen cégünk mindezt megoldja.

Előfordul, hogy a legváratlanabb helyzetben lerobban az autónk, defektes lesz a kerék, vagy balesetet szenvedünk. Ilyen, vagy ehhez hasonló szituációban szükségünk lesz autómentésre.
Napjainkban egyre nagyobb értéket képviselnek a tárgyaink, hozzánk nőnek, érzelmeket táplálunk irántuk, nem ritka az sem, hogy úgy tekintünk autónkra, mintha lelke lenne. Mindezek ellenére amikor autómentőst keresünk, szeretnénk azt költséghatékonyan megoldani. Nagyon fontos, hogy ha lerobban az autónk, ha műszaki mentésre lesz szükségünk, próbáljunk eljutni a legközelebbi parkolóig, vagy benzinkútig, ha pedig ez nem sikerül, akkor ne maradjunk autónkban, rakjuk ki az elakadás jelzőt, vegyünk fel láthatósági mellényt és szálljunk ki.

Ezt követően hívjon minket bizalommal, mondja el, hol van jelenleg, mi pedig egy rövid, személyre szabott ár kalkulációt készítünk, mely elfogadása után indulunk a helyszínre.

müszaki mentés budapesten

Azt tudnia kell, hogy az autópályán nem maradhat, és az autót sem hagyhatja ott. Célszerű megvizsgálni autónkat, talán megtaláljuk, hogy mi lehet a hiba oka, olaj, vagy benzin folyás, leálló motor stb..Ha nem tudjuk megállapítani a problémát, inkább ne kísérletezzünk, mert lehet, hogy nagyobb bajt okozunk autónknak. A mostani gépjárművek nagyon sok elektronikával vannak ellátva, ami nem javítható az út mentén. Nagyobb probléma esetén jobb, hogy ha szakemberre bízza a javítást. Okostelefonjaink segítségünkre lehetnek, interneten könnyen megtalál bennünket, elérhetőségünket, munkatársainkat, szakmai hozzáértésünket is megtekintheti. Van néhány dolog, melyet híváskor el kell mondanunk, azt hogy pontosan hol tartózkodunk, hányan vagyunk, és, hogy milyen sérülése van az autónak. Ezen kívül fontos tisztázni az árat, hogy személyek szállítása megoldható-e, illetve a kiérkezési időt sem szabad elfelejteni megbeszélni. Az autómentős fel fog tenni pár kérdést, pl. hogy milyen típusú az autó, lesz-e szükség speciális eszközökre stb. , ezt mindenképpen mondjuk el, hiszen ez alapján lehet megállapítani az autómentés díját.

Megbizás vagy kérdés esetén várjuk hívásukat az alábbi telefonszámon :

Van olyan eset, amikor egy szomszéd, vagy ismerős szeretné elszállíttatni az autót, mivel az szerinte rossz helyen parkol, ilyen helyzetben mi nem tudunk segíteni. Csak és kizárólag akkor, amennyiben igazolni tudja, hogy jogosult az autó üzemeltetésében. Cégünk minőséget és szakértelmet képvisel. Non stop elérhetőek vagyunk az ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink közé tartozik a műszaki hibás járművek-, karambolban sérült járművek-, kisbuszok és kisteherautók mentése is.

müszaki mentés budapesten
müszaki mentés Pest megyében
müszaki mentés non-stop
müszaki mentés 0-24
NoemiMűszaki mentés