Motormentés, motorszállítás

Hazánkban a kilencvenes évek közepe óta a motorozás valóságos reneszánszát éli. A nyugaton évtizedek alatt kialakult technikai háttér, amelyhez a szervizelés mellet a műszaki mentés is hozzátartozik, tájainkon még napjainkban is gyerekcipőben jár, bár a fejlődés szemmel látható és tagadhatatlan. Ehhez a területhez tartozik a néha sajnos szükséges motormentés feladata is. Mint minden technikai mentés, ez is komoly szakértelmet igényel, főleg hosszabb távú szállítás esetén.

A jó idő beköszöntével rengeteg motorossal lehet találkozni az utakon.

Hiába a biztonságosnak tűnő motoros felszerelés, egy baleset következtében súlyosan sérülhet az illető, és a drága motor is.

A legtöbb alkalommal a motormentés akkor válik szükségessé, amikor olyan technikai gond lép fel, amit semmiképpen nem lehet megoldani, és a továbbhaladás lehetetlenné válik. Balesetek, és a forgalomba be nem íratott motorkerékpárok esetében is jó megoldás a trélerrel történő motormentés, mely költséghatékony, és szakszerű megoldás ilyen helyzetekben.

Autómentő cégünk nem csak defektes-, műszaki hibás-, vagy félretankolt autók szállításával foglalkozik, hanem motorok szállításával, mentésével is.

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így az ország egész területén, non-stop állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Vállaljuk, hogy nem csak a motort, hanem a bajba jutott utasát is biztonságosan haza tudjuk szállítani. Fontos, hogy minőséget garantálunk, karc mentesen biztosítjuk a motorok szállítását. A tárcsázást követően, a lehető legrövidebb idő alatt indulunk a bajba jutott motoros és járműve segítségére. Bármi legyen is a probléma, motormentés, motorszállítás, vagy a szállítással kapcsolatos tennivalók, mi segítünk Önnek.

Megbizás vagy kérdés esetén várjuk hívásukat az alábbi telefonszámon :

Referenciáink közé tartozik a defektes-, műszaki hibás-, karambolban sérült autók szállítása, mentése, kisbuszok-, kisteherautók-, furgonok szállítása és mentése, valamint motorok szállítása és mentése. Minden eset más, igyekszünk személyre szabott árakat kalkulálni, de ehhez elengedhetetlen, hogy a hívásnál pontosan meghatározzuk a menteni kívánt jármű típusát, a probléma okát, illetve a helyszínt. Azt is tudnunk kell, hogy személyszállításra szükség van, vagy sem. Kérjük, olvassa el referenciáinkat és hívjon bennünket bizalommal. Több évtized balesetmentes vezetéssel, gyakorlattal a személy és járműszállítás területén, kiszámítható, kedvező autómentés árakkal végezzük munkáinkat. Ha segítségre van szüksége motormentésben vagy autómentésben, hívjon bennünket, ügyeletes munkatársunknak mondja el, hogy pontosan mit kell szállítani, honnan, hova és milyen időpontban. Munkatársunk a körülmények ismerete után árajánlatot ad, az árajánlat elfogadását követően azonnal indulunk az Ön segítségére.

Az ország egész területén komoly szakmai tudással és hozzáértéssel  vállaljuk motorok mentését és szállítását.

A motorkerékpárok a gépkocsikhoz képest sokkal sérülékenyebbek, éppen ezért szállításuk különleges figyelmet igényel. Nagy értékű járművek esetében az esetleges felesleges sérülések problémája is felmerül, így a szakértelem egy alapvető elvárás a motormentés folyamatában.

Kollégáink évente több ezer motort szállítanak és mentenek, így minden típusnál tudják, hogy hol lehet megfogni, rögzíteni. Nem kell aggódnia, hogy a féltett jármű megsérül, hiszen cégünknél a minőség garancia.

A megfizethető ár, a szakszerű, professzionális hozzáállás, a komolyság és a megbízhatóság együtt minden szolgáltatás alapvető tényezői, ez hatványozott mértékben igaz olyan szakterületeken, ahol komoly értékeket kell szállítani. A motormentés egy ilyen terület, ezért ha szükségünk van rá, válasszuk azt a szolgáltatót, amelyik a fenti kritériumoknak maradéktalanul megfelelve az elérhető legjobb minőséget, és ár-érték arányt képviseli.

Motor szállítására van szüksége?

De nem tudja, hogy ilyen szolgáltatást kitől tudna igénybe venni?

Akkor ne habozzon, hanem minket válasszon! Akár Magyarországon belül, akár külföldről kell Budapestre vagy környékére elszállítania lerobbant vagy sérült motorját, számíthat ránk.

Szolgáltatásaink között a motorszállítástól kezdve a hajóvontatásig minden szerepel. Kiemelt területünk az autómentés, amelyet nem csak belföldön, hanem külföldön is végzünk.

Ha lerobban a motor egy túra alatt valahol az autópályán vagy az országúton, akkor azt mi hazaszállítjuk Budapestre vagy Pest-megye valamelyik településére. Ön és utasa is a szállító járműben tudnak hazautazni.

Egyéb szolgáltatásaink

A motorszállítás mellett a veteránautó szállítás, mezőgazdasági gépek szállítása, lakókocsi vontatás, targoncaszállítás, sportkocsi szállítás mind szolgáltatási területünkbe tartozik, amelyet magas színvonalon végzünk.

A ránk bízott dokumentumokat és tárgyakat nagy odafigyeléssel kezeljük.Műszaki hiba esetén, ha lerobbant valahol az országúton, akkor mi a lehető leggyorsabban elmegyünk az adott helyszínre és hazaszállítjuk a járműével együtt. Szolgáltatásunk 0-24 órában igényelhető.

A motorszállítás, autószállítás, illetve mentési szolgáltatásokkal kapcsolatos árakról érdeklődjön telefonon.

Ha szeretne élni motorszállítási vagy autómentési szolgáltatásunkkal, akkor ránk számíthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdésére válaszolunk! Ne feledje, ránk bármilyen helyzetben számíthat, ha gépjárműről, motorkerékpárról van szó!

Hasznos cikkek motormentés és motorszállítás témában

NoemiMotormentés, motorszállítás