Hasznos tanácsok egy tapasztalt autómentőstől

Motormentés, komoly műszaki problémák esetében

Hazánkban a kilencvenes évek közepe óta a motorozás valóságos reneszánszát éli. A nyugaton évtizedek alatt kialakult technikai háttér, amelyhez a szervizelés mellet a műszaki mentés is hozzátartozik, tájainkon még napjainkban is gyerekcipőben jár, bár a fejlődés szemmel látható és tagadhatatlan. Ehhez a területhez tartozik a néha sajnos szükséges motormentés feladata is. Mint minden technikai mentés, ez is komoly szakértelmet igényel, főleg hosszabb távú szállítás esetén.

A legtöbb alkalommal a motormentés akkor válik szükségessé, amikor olyan technikai gond lép fel, amit semmiképpen nem lehet megoldani, és a továbbhaladás lehetetlenné válik. Balesetek, és a forgalomba be nem íratott motorkerékpárok esetében is jó megoldás a trélerrel történő motormentés, mely költséghatékony, és szakszerű megoldás ilyen helyzetekben.

A motorkerékpárok a gépkocsikhoz képest sokkal sérülékenyebbek, éppen ezért szállításuk különleges figyelmet igényel. Nagy értékű járművek esetében az esetleges felesleges sérülések problémája is felmerül, így a szakértelem egy alapvető elvárás a motormentés folyamatában.

A megfizethető ár, a szakszerű, professzionális hozzáállás, a komolyság és a megbízhatóság együtt minden szolgáltatás alapvető tényezői, ez hatványozott mértékben igaz olyan szakterületeken, ahol komoly értékeket kell szállítani. A motormentés egy ilyen terület, ezért ha szükségünk van rá, válasszuk azt a szolgáltatót, amelyik a fenti kritériumoknak maradéktalanul megfelelve az elérhető legjobb minőséget, és ár-érték arányt képviseli.

joydesignMotormentés, komoly műszaki problémák esetében