Autómentés országosan Magyarországon

Autómentés 0-24

Nem indul az autója? Segítünk.

Hívjon minket bármikor!

0-24 elérhetőek vagyunk a +36 20 9188649 telefonszámon!

Legyen bárhol!

Magyarország határain belül, vagy kívül, csak szóljon és megyünk Önért!

24 órás elérhetőség!

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor.

Magyarországon sokszor tapasztalhatjuk, hogy engedély nélkül szállítják az autókat.

Sajnos nagyon nehéz ezeket kivédeni, ám a költséghatékonyság nem biztos, hogy minden esetben a legjobb megoldás. Nem szakszerűen, a közlekedést veszélyeztetve végzik munkájukat. Ezen okokra vezethető vissza az is, hogy megszaporodtak a tréleres balesetek. Az autómentős cég minden esetben számlát kell adjon Önnek, ezzel is biztosítva, hogy felelősségteljes, megbízható munkát végez. Az országos autósegély közúti közlekedési szolgáltatásnak minősül, így ezt a munkatevékenységet csak és kizárólag gazdálkodó szervezet és vállalkozás végezheti. A volán mögött csak olyan ülhet, akinek megfelelő jogosítványa van a tehergépjárműre, aki rendelkezik pályaalkalmassági minősítéssel, illetve aki bizonyos követelményeknek eleget tesz, ezeket az igazolásokat pedig minden esetben magánál is kell tartania. Legyen szó akár műszaki mentésről, akár országos autósegélyről, kisteherautó-, kisbusz mentéséről, hívjon minket bizalommal, mi pedig garantáljuk Önnek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érünk és segítünk. Cégünknél nincs hétvége, vagy ünnepnap, a hét bármely napján, bármikor hívhat minket, hiszen non-stop állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Minden esetben mondja el már a telefonhívás alkalmával, hogy hol van pontosan, milyen típusú probléma merült fel, mi pedig megtervezzük Önhöz a legrövidebb utat, kiválasztjuk a megfelelő mentő járművet, és a legjobb szakembert küldjük önért. Célunk, hogy hazai környezetben Nyugat-európai színvonalú szolgáltatásokat tudjunk nyújtani, így ügyfeleink bizalmát megnyerve a lehető legjobban, leggyorsabban, kedvező feltételek között tudjuk az igényeiket kielégíteni. Akár az autópályákon, akár az autóutakon akadt el, ne habozzon, ne várjon a segítségkéréssel, oldja meg a felmerülő problémát mielőbb. Minden eset más, ezért mi igyekszünk árainkat személyre szabottan kalkulálni, és a lehető legbiztonságosabban szállítani a járműveket. Kollégáink több éves szakmai tapasztalata, folyamatos képesítése mindezt lehetővé teszi.

Mi hiszünk abban, hogy a minőség megfizethető.

Országos autómentés területek

Autómentés területek a Balatonnál

Autómentés az autópályákon

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Szolgáltatásaink

Autómentés 0-24
országosan

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor, mi nem hagyjuk cserben, mikor a leginkább szüksége lenne valakire.

Autószállítás 0-24
országosan

Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a gépkocsi ne szenvedjen további sérüléseket, ezért nagy odafigyeléssel szállítjuk el a megadott helyre.

Autósegély 0-24
országosan

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, bárhol az ország területén, éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni!


0

Sikeres autómentés

0

Év tapasztalat

0

Tapasztalt kolléga

0

Vontatási km


Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Legfrissebb cikkeink

Ismerje meg autómentő csapatunkat!

Professzionális, megbízható és megfizethető autómentő szolgáltatásra van Pest megye vagy az ország egész területéről? A 024 Autómentés csapata mindig készséggel áll a rendelkezésére.
Cégünk vállalja a külföldről történő autómentést és autószállítást is; a szolgáltatásunk külföldről történő megbízok esetében is non-stop elérhetők, így Önnek nem kell az éjszakát várakozással töltenie.
Szakembereink kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek a mentés színvonalára. Ebben a fejlett technikai háttérrel rendelkező eszközkészletünk van segítségükre. Mindezeknek köszönhetően a mozgásképtelenné vált és balesetet szenvedett gépkocsik mentése is gyorsan és biztonságosan végezhető. Nem kell fennakadásoktól tartania és nem kell attól sem félnie, hogy a gépkocsija szállítás közben újabb sérüléseket szenved el!

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

seo_adminAutómentés országosan