Autómentés M7 – M1 – M0 autópálya

Autómentés 0-24

Nem indul az autója? Segítünk.

Hívjon minket bármikor!

0-24 elérhetőek vagyunk a +36 20 9188649 telefonszámon!

Legyen bárhol!

Magyarország határain belül, vagy kívül, csak szóljon és megyünk Önért!

24 órás elérhetőség!

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor.

Lerobbant az autója?
Elfogyott az üzemanyag?
Megállt? Üzemképtelen?
Ne aggódjon, Önnek ezzel semmi gondja, hiszen cégünk mindezt megoldja!

Vállaljuk autók mentését non-stop Magyarországon.

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, legyen szó defektes kerekekről vagy műszaki hibás járművekről, mi állunk az Ön rendelkezésére. Bármelyik autópálya teljes vonalán non-stop szolgáltatást nyújtunk, legyen az autómentés, autószállítás, furgonmentés, kisteherautó mentés, kisbusz mentés, autó bikázás vagy más műszaki mentés.
Megeshet, hogy nem veszi komolyan az üzemanyag szintjelző jelzését és még a töltőállomásra való érkezés előtt kifogy az üzemanyag, vagy járműve karambolban sérült, de ne essen pánikba, számunkra nem létezik akadály!
Mindannyian tudjuk, hogy az autópályák veszélyes helyeknek minősülnek a nagy menetsebesség és a szűkös leállósáv miatt. Műszaki okokból megállni csak a leállósávon, vagy az útpadkán lehetséges, azonban a járművet onnan is haladéktalanul el kell távolítani.
Történjen bármilyen esemény az autópályán, ami miatt nem tud tovább haladni, hívjon bennünket, mi pedig haladéktalanul indulunk a segítségére. Üzemzavar vagy baleset esetén, amennyiben az autó tulajdonosa nem hív autómentőt, az autópálya fenntartó küldi ki a mentést jóval drágábban.
Gondoskodjon Ön az autója elszállításáról, tárcsázza telefonszámunkat, mondja el pontosan hol találjuk, és hová szállítsuk. A megadott paramétereket figyelembe véve személyre szabott árajánlatot kalkulálunk, melynek elfogadása esetén máris indulunk az Ön segítségére. Országos autómentő szolgáltatásunkat szakképzett és műszaki tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, rendkívül kedvező, személyre szabott árajánlatokkal, minden nap 0-24 óráig telefonos ügyelettel, ügyfélcentrikus kiszolgálással valósítjuk meg! A ránk bízott mentést a lehető legrövidebb idő alatt, megbízhatóan és garanciával végezzük el. A mentés során kiemelt figyelmet fordítunk a szállítandó járművek épségére és biztonságos rögzítésére. Gondoskodunk róla, hogy se az autója, se Ön ne maradjon az autópályák szélén. Mindezekhez a szolgáltatásokhoz rendelkezünk a megfelelő, rendszeresen karbantartott, korszerű, szakszerűen karbantartott, autómentéshez, jármű szállításhoz szükséges alkatrésszel és felszereléssel. Cégünk valamennyi gépjárműve érvényes felelősség- és rakománybiztosítással is rendelkezik, mely szintén elengedhetetlen feltétele szolgáltatásunk színvonalának.
Vállaljuk, hogy a beérkező hívástól számított 10 percen belül munkatársaink a mentéshez, szállításhoz szükséges gépjárművel megindulnak a megrendeléskor egyeztetett helyszínre. Ha bajban van, ne habozzon! Tárcsázza a Kapcsolat menüpont alatt megadott telefonszámot és mi azonnal segítségére sietünk!

Autómentés az M3, M7, M1 ,M5, M0, M8, M6, M4 autópályákon… és máshol!

Mi Önért vagyunk! Több éve sikeresen működő autómentős vállalkozásunk Magyarország egész területén áll a bajba jutott gépjárművezetők rendelkezésére. Mottónk, hogy a minőség megfizethető! Kedvezményes áron, biztonságosan és szakszerűen segítünk Önnek.
Keressen minket mihamarabb, legyen szó műszaki meghibásodásról, vagy sérülésről, vegye igénybe autómentő, autószállító, vagy autósegély szolgáltatásunkat. Minden gépjármű kategóriában segítünk Önnek, ha lerobbant, ha megállt, vagy ha balesetet szenvedett.
Különösen nyáron nagyon sok baleset, illetve gépkocsi meghibásodás történik az autópályákon, főleg az M7-es autópályán, mely a Balatonra visz le bennünket. Ilyenkor kiemelten fontos, hogy a lehető leghamarabb megtaláljuk azt az autómentős céget, amely azonnal a segítségünkre siet, és a kiérkezésig akár telefonon is jó tanáccsal tud ellátni. Az autópályákon történő autómentés nagyon körülményes és sok odafigyelést igényel, főleg ha karambolos járművek mentéséről van szó. Azt tapasztaljuk, hogy a karambolos járművek autópályás mentésére a sok fiatal autómentős kolléga (kezdő) nem szívesen vállalkozik, pont azért mert felméri a helyzet súlyosságát és veszélyét.

Mire figyeljünk oda mielőtt autópályán szeretnénk haladni?

Indulás előtt nézzük meg a vizsga és a kötelező felelősségbiztosítás érvényességét, az olaj és a vízszintet, a lámpák működését, a gumiabroncsok állapotát! A haszonállatként tartott, sokszor félmillió km felett járó járműveket nem minden bérbeadó tartja úgy karban, mint az általunk kifogottat. Nem árt eltenni egy adag nedves törlőkendőt sem és fejlámpát, mert a kezünket szabadon hagyó fejlámpa sokkal jobban használható, mint az elemlámpa vagy a telefon segédfénye.

Szolgáltatásaink

Autómentés 0-24
Autópálya M7 – M1 – M0

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor, mi nem hagyjuk cserben, mikor a leginkább szüksége lenne valakire.

Autószállítás 0-24
Autópálya M7 – M1 – M0

Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a gépkocsi ne szenvedjen további sérüléseket, ezért nagy odafigyeléssel szállítjuk el a megadott helyre.

Autósegély 0-24
Autópálya M7 – M1 – M0

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, az M7 – M1 – M0-as autópályán és környékén, éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni!


0

Sikeres autómentés

0

Év tapasztalat

0

Tapasztalt kolléga

0

Vontatási km


Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Legfrissebb cikkeink

Ismerje meg autómentő csapatunkat!

Professzionális, megbízható és megfizethető autómentő szolgáltatásra van szüksége Autópálya M7 – M1 – M0, Pest megye vagy az ország egész területéről? A 024 Autómentés csapata mindig készséggel áll a rendelkezésére.
Cégünk vállalja a külföldről történő autómentést és autószállítást is; a szolgáltatásunk külföldről történő megbízok esetében is non-stop elérhetők, így Önnek nem kell az éjszakát várakozással töltenie.
Szakembereink kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek a mentés színvonalára. Ebben a fejlett technikai háttérrel rendelkező eszközkészletünk van segítségükre. Mindezeknek köszönhetően a mozgásképtelenné vált és balesetet szenvedett gépkocsik mentése is gyorsan és biztonságosan végezhető. Nem kell fennakadásoktól tartania és nem kell attól sem félnie, hogy a gépkocsija szállítás közben újabb sérüléseket szenved el!

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

seo_adminAutómentés M7 – M1 – M0