Honda Autómentés, Honda autószállítás

Honda rövid bemutatása

A Honda egy tokiói székhelyű multinacionális vállalat, mely szinte a megalapítását követően elismertté vált a magas színvonalú mérnöki teljesítmény miatt. Ezt követően a cég társadalmi felelősségvállalással és környezetvédelemmel bővítette értékét. Jelenleg több, mint 34 országban van jelen, hatalmas világ céggé nőtte ki magát. Japán legnagyobb gépjárműpiaca a Honda 1977 óta. Legtöbb Hondát Amerikában és Japánban értékesítenek. Európában leginkább Németországban, Angliában és Olaszországban keresik. A Honda motorjai a világ legtöbb országában kaphatóak, nagyon sok mindent gyártanak, kezdve az apró munkagépektől, egészen a repülőgép hajtóművig. Nem meglepő, hogy a Honda nevéhez fűződnek azok a kísérleti villanymotorok, melyek a világ első EV PLUS-autóját működtették, érdekessége, hogy ez az autó nikkel-fémhidrid akkumulátorról működött. Kezdetben motorkerékpárokat szerelt, majd a tulajdonosváltással megkezdődött a technológia fejlesztése. Itt már az értékesítési koncepciója is változott, a korábbihoz képest. Különböző régiókban márkakereskedéseket hoztak létre. Később, 1962-ben kezdtek autókat gyártani, kezdetben azonban teherautókat, azután jelentek meg a kétszemélyes sportautók. Az autótulajdonosok felfigyeltek a márka kedvező árára és a kompakt autóira. Keresett modellek a Civics, CRX sportváltozata.

Népszerű Honda modellek Magyarországon és azok típushibái

Audi A4 autómentés

Jazz

A Hyundai i30 a korábbi modelleket váltotta le, 2008-ban mutatták be a típus kombi verzióját. Két év elteltével már kapott ez a modell is egy frissítést, és bemutatták a második generációs változatát. A modell benzinesből 120- 135-ös lóerős-, dízelből pedig  90-110 lóerős motorokat kapott. 2017-ben a harmadik generációs modell értékesítése kezdődött, ami a jelenlegi is futó modell.

Magyarországon igen közismert utóról van szó, leginkább az első generációhoz tartozik. 2001-ben mutatták be Japánban, egy évvel később érkezett Európába. Motorválasztéka 4 típusból áll, hazánkba csak 2 motorral érkezett. Hatalmas sikert aratott Európában szinte minden piacon.   Az Angliai Top Gear műsor szerint a Honda S2000 után a második legjobb autó az utakon. Egyesek szerint a Jazz áll a legközelebb az emberekhez, hiszen elérhető áron vásárolható, és minden igényt ki tud elégíteni. Viszont itt is akadnak típushibák, például EGR szelep, ABS rendszer, elektromos ablakok. A Takata légzsákkal szerelt példányoknál megfigyelték, hogy az autórádió része hamar tönkre megy, természetesen ez a hiba javítható. Észrevehető, hogy néha rángat az autó, itt gyertyacserére lehet szükség.

Audi A4 autómentés

Civic

Véleményem szerint egy rendkívül fiatalos autóról beszélhetünk a Civic esetében, ami nem mellesleg hatalmas sikernek örvend. Kedvező ára, kis fogyasztása, kis költsége miatt mai napig az egyik legnépszerűbb prémium kisautó. Később a Honda Civic egy merész, új designt kapott, mely kissé agresszív, de sportos külsőt kölcsönzött az autónak. Törökországban gyártják a szedánt, a három és öt ajtós verzióját pedig Angliában, a Coupet pedig Amerikában. Típushibák között említhetjük a kuplung hibásodást és a kilincseket.

Audi A4 autómentés

Accord

Az Accord gyártása kezdetben egy 3ajtós autóval indult, majd később született meg a szedán változata. A lényeg az volt, hogy feltétel nélkül megfeleljen az USA szigorú környezetvédelmi normáinak. Ez volt az első olyan Japán autó, mely rendelkezett szakaszos ablaktörlővel, választható kárpitozással  és fordulatszámmérővel.

1980-ban a két sebességes automata váltót felváltotta a 3 sebességes. Ugyanekkor az 1.8literes motor is elérhetővé vált, valamint a 3 ajtós kivitel is megkapta az előrehozott visszapillantó tükröket. A 7.generációs Accord 2003-tól került a szalonokba, hazánkba a japán változat érkezett, kombi és szedán formájában, Amerikában pedig a Coupe. Európában ez a típus rendkívül ritka, Amerikából azonban rendelhető.  Az európai modellt Amerikában Acura TSX néven forgalmazták. Alapfelszereltsége a függönylégzsák, első légzsákok, illetve a kormányról vezérelhető rádió. Extraként rendelhető hozzá érintőképernyős DVD-s navigáció és esőérzékelős ablaktörlő is. További extraként említhetjük a tempomatot, kétzónás digitális klímát, fényre sötétedő belső visszapillantót, ködlámpát, xenon fényszórókat, többcsatornás hangrendszert és akár parkoló szenzort is. Típushibaként említhetjük a csúszós kuplungot és a kettőstömegű lendkereket a dieselben.

Audi A4 autómentés

CR-V

A Honda 1966-ban megalkotta a CR-V-T, mely több elismerést és díjat is nyert. Igen kedvelt autómárka lett, világszerte értékesítették, és jó eladásokat produkált. A külső tetszetős, könnyen kezelhető, távolabbi túrára, illetve városi sétára egyaránt alkalmas. A belső tér kialakításánál is tartották a prémium minőséget, egy mozdulattal dönthető az ülés, kényelmes, könnyen variálható. Extra felszerelésként itt is említhetjük a tolatókamerát, az elektromosan behajló tükröket, navigációt és a multimédiás hangrendszert. Vagy akár a gombnyomásra elektromosan nyíló és záródó csomagtér ajtót.

Audi A4 autómentés

HR-V

A második generációs HR-V modell sokat váratott magára, ám megérte várni rá, hiszen lenyűgöző formavilággal érkezett. Alvázát a Jazz adja, jelenleg két motorral kapható. Váltókat tekintve két opció adott, a hatfokozatú kézi kapcsolású és a fokozatmentes CVT váltó. Felszereltsége közé tartozik az érintőképernyő, bőr huzat, LED fényszóró, parkoló szenzor, esőérzékelő ablakok, kamera, tempomat és keréknyomás figyelő rendszer.

Autómentő cégünk Magyarország egész területén elérhető, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, minden munkánkra garanciát vállalunk. Nonstop hívhatók vagyunk, így időjárástól és ünnepnapoktól függetlenül kereset bennünket. Autója karambolban sérült, vagy lerobbant az út szélén, esetleg árokba csúszott? Kímélje meg magát a fölösleges stressztől, és hívjon minket! Vállaljuk, hogy autóját a lehető legrövidebb időn belül a legközelebbi szervizbe szállítjuk. Érdemes elmenteni telefonszámunkat, hogy amikor megtörténik a baj, ne kelljen keresgélni. A pandémiás helyzetben sem állunk meg, természetesen a legnagyobb higiéniai feltételekkel, folyamatos fertőtlenítéssel állunk az Ön rendelkezésére. Csak maszkban és a járványügyi szabályokat betartva.

Honda márkaszervizek

Békéscsaba
Körös Autócentrum Kft.
5600 Békéscsaba, Szarvasi út 66.,
Budapest
M&M Márkaszerviz (szerviz)
1037 Budapest, Bojtár u. 46-48.,
Budapest
Duna Autó Zrt.
1037 Budapest, Szőlőkert u. 10.,
Budapest
Honda Éles
1106 Budapest, Jászberényi út 38.
Budapest
Honda Grohoczky (szerviz)
1116 Budapest, Egér út – Péterhegyi út sarok
Budapest
RM-Royal Motor Kft.
1139 Budapest, Fáy u. 43.
Budapest
Honda Szabó/Goldcar Kft.
1162 Budapest, Rákosi út 207.
Budapest
Honda Szallerbeck
1185 Budapest, Üllői út 812.
Budapest
Honda Szabó Csepel (Szerviz)
1211 Budapest, Kossuth L. u. 21.

Budaörs
Honda Budaörs
2040 Budaörs, Kereskedők útja 8.
Debrecen
Gold Motor
4024 Debrecen, Irinyi u. 20.
Ercsi
Honda Ercsi (szerviz)
2451 Ercsi, Rákóczi u. 25.
Győr
Honda Flick
9025 Győr, Radnóti Miklós u. 4
Kecskemét
Honda Csernák
6000 Kecskemét, Szent István krt. 23/K.,
Kerekharaszt
Honda Fedor
3009 Kerekharaszt, Herédi út 19.
Miskolc
Univer-Car Kft.
3527 Miskolc, József A. u. 62/a.
Nyírpazony
JU-KO Kft. (szerviz)
4531 Nyírpazony, Turai u. 3.
Pécs
Ste-Ba Kft.
7634 Pécs, Zsolnai Vilmos u. 109.
 

Sopron
Honda Kudo Kft.
9400 Sopron, Fuvaros u. 2. (TESCO mellett)
Szeged
Honda Centrum
6728 Szeged, Budapesti út 2/A.
Székesfehérvár
Honda Autócentrum Szabó
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián Krt. 7.
Szekszárd
Honda P-Max
7100 Szekszárd, Palánki út 1.,
Szolnok
Honda Tóth
5000 Szolnok, Nagysándor József út 29.
Veresegyház
Honda Autólógus Kft. (Szerviz)
2112 Veresegyház, Ráday u. 6-8.
Veszprém
Autóház Veszprém Kft.
8200 Veszprém, Budapesti út 72.
Zalaegerszeg
Honda Zalaegerszeg
8900 Zalaegerszeg, Zrínyi M. u. 99/A.

NoemiHonda Autómentés, Honda autószállítás