Ford Autómentés, Ford autószállítás

Ford rövid bemutatása

A Ford autómárkát Henry Ford 1903-ban Lansingben alapította tizenegy társával együtt. Az amerikai multinacionális vállalat vezetője kezdetben egy kis csapattal dolgozott, majd az első 15 hónapban jelentős forgalomra tett szert. A legelsőként gyártott autók közül sikeres modellnek az “N -modell” nevezetű autót tartották. Ez egy kicsi és könnyű négyhengeres autó volt és 500 dollárért árulták. Később, az 1908-as év folyamán megjelent a legendás “T-modell”, melyből több, mint 15 millió darabot adtak el. Amerika a “T-modellnek” köszönheti, hogy elindult a városiasodás útján.

Ford típushibák

A Ford márkájú autóknál is említhetünk típushibákat: NOX rendszer-, ALU lengőkar hibák, hátsó ülés zár hiba, Bluetooth kapcsolódási hibák, EGR szelep problémák, Plató roló zárja gyakran kiakad vagy nem működik, első fűtött szélvédő hiba, porlasztó hibák.

Népszerű Ford modellek hazánkban:

Audi A4 autómentés

Ford Focus

A Ford Focus egy alsó-középkategóriás családi autó, a második generáció 2005-ben jelent meg. A Ford focus a legkeresettebb autók listájának 40.helyét foglalja el. Ez nagyon jó teljesítmény, figyelembe véve azt, hogy egy új modellről beszélhetünk.

Audi A4 autómentés

Ford Mustang

Egy olyan személyautó, mely sokkal erősebb elődjeihez képest, a Ford Motor Company által készített. A legelső Ford Mustang Dearbornban 1964-ben jelent meg. Az egész típussorozat meghatározó az autóvilág történelmében. Igencsak keresett autómárkáról van szó, hiszen az első évben több mint egymillió került eladásra.

Amennyiben autója sérült, vagy nem indul, keressen minket bizalommal, ha szükség van rá a legközelebbi márkaszervizbe szállítjuk járművét. Ha karambolban sérült, tárcsázzon bennünket, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt indulunk a megbeszélt helyszínre. Magyarország egész területén elérhetőek vagyunk, időjárástól és ünnepnapoktól függetlenül. Nonstop autómentő cégünk készségesen áll ügyfelei rendelkezésére.

Műszaki mentés

Ford márkaszervizek

  • ESS MOTOR KFT.

Cím: 2131 Göd, Nemeskéri köz 1.

NoemiFord Autómentés, Ford autószállítás