Defektes kerék

Autómentés 0-24

Nem indul az autója? Segítünk.

Hívjon minket bármikor!

0-24 elérhetőek vagyunk a +36 20 9188649 telefonszámon!

Legyen bárhol!

Magyarország határain belül, vagy kívül, csak szóljon és megyünk Önért!

24 órás elérhetőség!

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor.

A defektes kerék mindannyiunk rémálma lehet, hiszen egy nyaralás alkalmával igencsak megkeserítheti napjainkat, pláné, ha pótkerék sincs nálunk. Mindig és mindenhol kellemetlen defektet kapni, ám egy kis odafigyeléssel talán elkerülhetjük. Indulás előtt célszerű átnézni az autó abroncsait, pótkerekeket is magunkkal vinni. Természetesen nem minden esetben tudjuk elkerülni a defektet, ez esetben lesz szüksége autómentésre. Első dolgunk a felismerés után a megállás, hiszen az autó felnin való tovább gurulása balesetveszélyes, és az abroncs is sérülhet. Lakott területen kívül sötétedés után csakis láthatósági mellényben szabad kiszállni a járműből, majd el kell helyezni az elakadásjelzőt.
Szerencsés helyzetben vagyunk, ha az autónkban van legalább szükségpótkerék.
Előfordulhat, hogy a hajtott tengelyen lévő kerék kapott defektet, vagy az is megeshet, hogy a gumi oldalfala sérült. Egyik javításával sem célszerű próbálkozni, hiszen hozzáértés nélkül komoly károkat okozhatunk autónknak. Amennyiben új autót vásárolunk, mindenképpen ajánlatos saját pótkerék rendelése is, ám sajnos nem minden esetben elérhető az adott típushoz, így nincs lehetőség kérni azt. Legyen szó defektes kerekek cseréjéről, műszaki hibás járművek, kisteherautók, vagy kisbuszok mentéséről, mi állunk az Önök rendelkezésére! Autómentés esetén keressen minket bizalommal! Az ország bármely részén akadt is el, tárcsázzon bennünket, mondja el hol van pontosan és mi történt az autóval, mi pedig magas szakértelemmel és hozzáértéssel indulunk az Ön segítségére. Non stop elérhetőek vagyunk, így még az óráját sem kell néznie.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Szolgáltatásaink

Autómentés 0-24
Defektes kerék esetén

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor, mi nem hagyjuk cserben, mikor a leginkább szüksége lenne valakire.

Autószállítás 0-24
Defektes kerék esetén

Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a gépkocsi ne szenvedjen további sérüléseket, ezért nagy odafigyeléssel szállítjuk el a megadott helyre.

Autósegély 0-24
Defektes kerék esetén

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, bárhol éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni!


0

Sikeres autómentés

0

Év tapasztalat

0

Tapasztalt kolléga

0

Vontatási km


Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Legfrissebb cikkeink

Ismerje meg autómentő csapatunkat!

Professzionális, megbízható és megfizethető autómentő szolgáltatásra van szüksége defektes kerék esetén, Pest megye vagy az ország egész területéről? A 024 Autómentés csapata mindig készséggel áll a rendelkezésére.
Cégünk vállalja a külföldről történő autómentést és autószállítást is; a szolgáltatásunk külföldről történő megbízok esetében is non-stop elérhetők, így Önnek nem kell az éjszakát várakozással töltenie.
Szakembereink kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek a mentés színvonalára. Ebben a fejlett technikai háttérrel rendelkező eszközkészletünk van segítségükre. Mindezeknek köszönhetően a mozgásképtelenné vált és balesetet szenvedett gépkocsik mentése is gyorsan és biztonságosan végezhető. Nem kell fennakadásoktól tartania és nem kell attól sem félnie, hogy a gépkocsija szállítás közben újabb sérüléseket szenved el!

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

seo_adminDefektes kerék