Hasznos tanácsok egy tapasztalt autómentőstől

Az autómentés külföldről bármikor igényelhető!

A legnagyobb gondot egy gépkocsi lerobbanásán túl az tudja jelenteni, ha mindez külföldön történik. A legtöbb esetben ugyanis jóval drágábban lehet csak az adott helyen megjavíttatni a gépkocsit és ameddig nincsen készen, addig valamilyen szállásra is szükség van, amely még tovább növeli a kiadásokat. Nálunk elérhető az autómentés külföldről történő szolgáltatás, amelyet a nap 24 órájában végzünk, így ránk mindig számíthat.

Rövid határidővel vállaljuk üzemképtelen gépkocsijának a szállítását. Természetesen lehetőség van arra, hogy az elromlott autó utasai közül kettő fő a szállító járművel utazzon haza. Az autómentés külföldről kedvező áron történik. A szolgáltatási díjak mértékénél fontos tényező az, hogy mennyire messzire kell menni, hiszen ez növeli az üzemanyag költségeket.

Futóműhibával rendelkező autók szállítását is megoldjuk, legyen szó első vagy hátsókerék meghajtásról.

Nálunk az autómentés külföldről kettő teljesen új és egy régebbi autómentővel valósul meg. Két autót is tudunk egy trélerrel szállítani egy időben.

Ha szeretne gépkocsit, hajót, motorcsónakot, veterán autót, mezőgazdasági gépet szállítani, akkor ehhez tőlünk megfelelő trélert bérelhet. Ha van egy lakókocsija, de nem tudja vontatni, akkor ebben az esetben is állunk rendelkezésére.

Az autómentés külföldről, a tréler bérlés, a lakókocsi vontatás, a gépkocsi szállítás minden esetben magas színvonalon történik. Nagyfokú figyelmet fordítunk az átadott dokumentumokra és tárgyakra. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha felkeltettük az érdeklődését!

joydesignAz autómentés külföldről bármikor igényelhető!