Ne kockáztasson, a legjobb megoldás az autószállítás!

Az autószállítás minden esetben nagy odafigyelést és fejlett technikai hátteret követel meg. Csak ezek szavatolhatják a sérülésmentes és biztonságos munkavégzést, ezért nagyon fontos, hogy az autószállítást professzionális eszközökkel és tapasztalt szakemberekkel rendelkező cég végezze.

Felsorolni nem lehet, hány olyan eset történhet velünk, amikor autónk mozgásképtelensége miatt szükségessé válik egyik pontból a másikba elszállítani. Ez nem is olyan egyszerű feladat. Mindenképpen kell egy másik jármű, ami segít a feladat megoldásában, de vajon épségben, sérülés nélkül ér gépjárművünk céljához? Ezt sajnos nem mindenki tudja garantálni. Jó hír: valaki igen!

Nézzünk pár esetet, amikor szükség lehet autószállításra:

 • Sérült futóműves, beragadt kormányzáras, vagy más műszaki hibával rendelkező autónk elszállítása
 • Elhagytuk a kulcsot, de nem szeretnénk otthagyni a gépjárművet
 • Balesetes autót szeretnénk elszállítatni, vagy az autópályán történt az eset, ahol maximum csak 3 órát maradhat a gépjármű
 • Lejárt a műszaki engedély. Vagy mi magunk vettük észre, vagy rossz esetben a rendőrök.
 • Forgalomból kivonták a gépjárművet

Akár különleges igényeket is ki tudunk elégíteni, legyen szó:

 • alacsony építésű sportkocsikról vagy versenyautókról,
 • különleges értéket képviselő veterán autócsodákról,
 • kiállításra szánt nagy értékű személygépkocsikról,
 • motorokról, több motorkerékpárok egyidejű szállításáról,
 • kisebb hajókról,
 • különböző munkagépekről, rakodókról és földmunkagépekről,
 • mezőgazdasági gépekről, kapcsolható eszközökről és felszerelésekről,
 • lakókocsi vontatásról,
 • sérült futóművel rendelkező járművekről…

A legkülönbözőbb problémákra is megoldást kínálunk a legmegfelelőbb trailer segítségével, ezért a kedvező ár garantált.

Külföldön balesetezett, vagy lerobbant autójával?

Mindenki számára jó tanács aki külföldre készül: nagyobb utaknál érdemes átvizsgáltatni személyautónkat egy szakértővel. Erre nem mindig van lehetőség, de mi is sokat tehetünk egy esetleges kellemetlen szituáció esélyének csökkentésében.

A felkészülés a legjobb megoldás.

 

Sokat tehetünk, ha van pótkerekünk, vagy viszünk magunkkal motorolajat. Nem árt, ha néhány ellenőrzést is elvégzünk: körbejárjuk az autót, megnézzük a lámpákat, gumik állapotát, hűtőfolyadékot és az ablakmosó folyadék szintet ellenőrizzük. Ezek a lépések sokszor kimaradnak, pedig a jogosítvány megszerzésekor jól megtanultuk. Ezután a többi már nem rajtunk múlik. Ha megtörtént a baj, és autószállítás vált szükségessé, az egyik legfontosabb, hogy mihamarabb haza juttassuk a gépjárművet.

 

Cégünk egész Európában szakértő munkatársakkal segít a bajban, és mindezt a legkedvezőbb áron, ráadásul éjjel-nappal kereshet minket. Biztosítási és garanciális ügyekben is segítséget nyújtunk. Ha költséghatékonyabb megoldás érdekli, szolgáltatásaink autószállító trailer bérlésére is van lehetőség.

Ha nem személygépkocsit szeretne elszállítatni

 

Nem csak személygépjárművek esetében tudunk a szállításban segíteni. Az autószállítás csak egy része szolgáltatásainknak, igény esetén szállítunk motort, kisebb hajót, munkagépeket, mezőgazdasági gépeket és annak tartozékait.

Ha éppen lakókocsival nyaralt a családdal és lerobbant, nem kell aggódni, ilyen nagyságú járműveket is tudunk vontatni belföldön és külföldön egyaránt.

Garancia

 

Bármilyen járművet szeretne szállítatni, fontosnak tartjuk a minőségi szolgáltatást szem előtt tartani. A járművet megfelelően rögzítjük, garantáljuk a sérülés, karcmentes, valamint a lehető leggyorsabb szállítást a kívánt helyszínre. Előre megbeszélt igény esetén darus autómentést is vállalunk, amennyiben bonyolultabb helyzet állna elő. Akkor is állunk rendelkezésére, amikor a gépjármű javítására lenne szükség. Autójavító partnerünk tud ebben segíteni. Kérésére odaszállítjuk járművét, levéve válláról a plusz terheket.

Több éves szakmai tapasztalattal, kedvező árakkal, Budapesten vagy máshol az országban, Európán belül 0-24 várjuk hívását minden nap.

 

Elérhetőségünk: +36 20 918 86 49

Megbizás vagy kérdés esetén várjuk hívásukat az alábbi telefonszámon :

NoemiNe kockáztasson, a legjobb megoldás az autószállítás!