Hasznos tanácsok egy tapasztalt autómentőstől

Autómentő bérlés a nap bármely órájában

Ha motor szállítására van szüksége, de nem tudja, hogy ilyen szolgáltatást kitől tudna igénybe venni, akkor ne habozzon, hanem minket válasszon! Akár Magyarországon belül, akár külföldről kell Budapestre vagy környékére elszállítania lerobbant vagy sérült motorját, számíthat ránk.

Nagy problémát tud okozni, amikor lerobban a gépkocsi egy forgalmas úton, otthonunktól távol, ahol nem tudunk hirtelen szólni senkinek sem. Az autómentő bérlés cégünknél a nap 24 órájában elérhető szolgáltatás. Magyarország bármely részéről haza szállítjuk Budapestre és környékére a lerobbant járműjét.

Európai autómentő szolgálattal állunk rendelkezésre, így nem kell akkor sem aggódnia, ha esetleg külföldön lesz üzemképtelen gépkocsija, hiszen mi azt hazaszállítjuk. Ilyen esetekben gondolunk a gépkocsiban utazókra is, így legfeljebb kettő fő a szállító járműben a sofőrrel tud utazni.

Az autómentő bérléstől kezdve, a hajó és mezőgazdasági gép szállításán túl egészen a lakókocsi vontatásig végezzük tevékenységünket modern jármű parkunkkal, amelyben kettő új autómentő áll rendelkezésre. El kell szállítania a motorcsónakját, hajóját a tengerhez vagy valamelyik tó partjára? Tréler bérlésért mindenképpen forduljon hozzánk!

Az autómentő bérlési szolgáltatásunkat és más tevékenységi területen is kedvező árak mellett dolgozunk. Megoldjuk a legkilátástalanabb helyzeteket is, így futómű problémával rendelkező autót is tudunk szállítani.

Ha szeretne megismerkedni az autómentő bérlés részleteivel, akkor ne habozzon, hanem vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb! Munkatársaink minden kérdésére választ adnak.

Járműszállítás esetében kiemelten figyelünk az értékekre, tárgyakra és minden dokumentációra. Ne feledje, ha gépkocsiját szállítani kell, mert elromlott, akkor ránk számíthat!

Mentse el telefonszámunkat és mi a lehető leggyorsabban a helyszínen leszünk!

joydesignAutómentő bérlés a nap bármely órájában