Ha lerobbant az autója, a legjobb megoldás a profi autómentés

Aki autót vezet, és lerobban, sokszor az első gondolata, hogy mi tévő is legyen. Sajnos ez a kellemetlenség soha nem jön jókor, a segítségre pedig mihamarabb szükség van. Ha nem tudjuk mi a gond, vagy nem értünk a javításához, akkor a következő lépés általában, hogy elővesszük a telefonunkat, és megnézzük mit tehetünk ilyenkor.

 

A gondolatainkban sokféle lehetőség kavaroghat:

 

 • Felhívunk egy barátot/ ismerőst
 • Szerelőt keresünk aki lehet tud segíteni
 • Elkezdjük az autót szerelni
 • Bérelhetünk autómentőt
 • Hívunk egy profi autómentőt

Lássuk, mit történik az egyes esetekben:

 

 1. Ahogy elkezdjük görgetni a telefonunkat, általában eszünkbe jut egy szerintünk hozzáértő barát, vagy ismerős neve. Ennek több hátulütője is lehet: messze van az ismerős és sok idő mire odaér hozzánk. Épp nem ér rá. Este van, fel sem veszi a telefont. Sikerül eljutnia hozzánk, de nem biztos, hogy tud segíteni.
 2. A kereső segítségével vadul elkezdünk egy jó szerelőt kutatni. Ezzel az a gond, hogy a szerelők ritkán mennek ki helyszínre, és ha ünnepnapon, hétvégén, vagy éjjel történik meg a baj, egyre szűkül a kör, akik valóban fel is veszik egyáltalán a telefont. A másik nagy veszély, ha sikerül is egy jó szakembert találni, és ki is ment a helyszínre, ettől még nem biztos, hogy ott a helyszínen meg tudja javítani az autónkat. Mivel nem autómentő, nincs meg a szükséges felszerelése ahhoz hogy elvontassa a gépjárművűnket a műhelyéig.
 3. Elkezdünk bütykölni a gépjárművünket. Ha szerencsénk van, sikerül megszerelni, viszont általában annál nagyobb a baj mint ennyire értünk hozzá, vagy nincs meg a kellő felszerelés ahhoz, hogy az autónkat megjavítsuk.
 4. Lehetőségünk van autómentő bérlésére is. Ez nem egy azonnali megoldás, mert valamilyen segítséggel el kell jutnunk ahhoz a céghez, akitől bérelni tudunk. Ennek hatalmas hátránya, hogy sok idő, amíg az egész folyamat lezajlik, valamint a lerobbant gépjárművünket ott kell hagynunk a helyszínen. Ez nem mindig kivitelezhető, például egy forgalmasabb úton vagy autópályán. Természetesen kezelni is tudni kell az autómentő járművet, amihez szintén külső segítségre lehet szükség.
 5. Ha nem szeretnénk ilyen helyzetekben felesleges köröket futni, akkor egy autómentéssel foglalkozó céget kell megkeresnünk. Ha beírjuk a keresőbe, rengeteg a találat. Segíthet a választásban, ha olyan autómentőt keresünk aki a nap 24 órájában elérhető nem csak Budapesten, hanem országosan, és ha szükséges, külföldön is. Ha lerobbantunk, bármi miatt történt is, olyan profikra van szükség, akik a bajban azonnal rendelkezésre állnak, és a legrövidebb időn belül indulnak hozzánk. Fontos, hogy a szakszerű mentésben egy cégnek mennyi a tapasztalata.

 

Nem kell tovább keresnie, a 0-24 autómentés csapata akár azonnali indulással a hét minden napján várja hívását.  +36 20 9188 649

Autómentés hívása előtt

Bármi történt, mielőtt felvenné a kapcsolatot az mentéssel foglalkozó kollégákkal, próbáljon megnyugodni, összeszedni a gondolatait, hogy minél pontosabban tudja a telefonban elmondani a történteket, így egyszerűbben tudunk segítséget nyújtani.

 

Miért a 0-24 autómentés?

Egyértelmű a válasz: azért mert ránk van szüksége.

 

 • Megbízhatóan és lelkiismeretesen végezzük munkánkat már több mint egy évtizede
 • Olyan szolgáltatást végzünk, amivel maradéktalanul meg lesz elégedve, mert mellettünk szól a sok évnyi tapasztalat, 0-24 órában rendelkezésre állás, és a kedvező árak, ezek kiemelnek minket a többi autómentéssel foglalkozó cég közül
 • Szállítás során is kiemelten figyelünk gépjárműve épségére
 • Fejlett technikai hátterünkkel biztosítjuk a színvonalas szolgáltatásnyújtást, legyen szó akár darus vagy tréleres autómentésről
 • Bárhol is legyen: Az ország egész területén és külföldön is számíthat ránk éjjel nappal
 • Autómentés Budapest: Budapest területén belül kiszállás 30-40 percen belül

 

Ha autómentéssel vagy autószállítással kapcsolatban kérdése van, keressen minket bizalommal!

+36 20 918 86 49

Megbizás vagy kérdés esetén várjuk hívásukat az alábbi telefonszámon :

NoemiHa lerobbant az autója, a legjobb megoldás a profi autómentés