Autómentés trélerrel

Mikor szállítjuk a járművet trélerrel?

Trélerrel való szállítást legtöbbször abban az esetben kérnek az ügyfeleink, amikor külföldről kell hazaszállítani a műszaki hibás-, vagy karambolban sérült járművet. Ilyen esetekben tudjuk ajánlani, hogy a költséghatékonyság érdekében  több autót szállíttassanak. Az autószállító tréler vontatása általában autómentővel történik, ha több szállítani való járművet kell hazahozni.  Az autómentést akkor tudjuk trélerrel végezni, ha a jármű biztonságosan szállítható a saját kerekein, és biztonságosan rögzíthető a tréler platójához, elmozdulás mentesen. A trélerre a saját kerekein kell a járműnek felállnia, vagy alkalmasnak kell lennie arra, hogy a csörlővel a trélerre felhúzzuk. A futómű sérülések, illetve a balesetes autók nem mindegyike szállítható trélerrel. Autómentővel bármilyen műszaki állapotban lévő járművet el tudunk szállítani. Autómentő trélerrel általában a 3,5 tonnánál kisebb súlyú járművek szállíthatók.

Fontos tudni, hogy minden trélernek kötelező a műszaki vizsga, és csak a megfelelő súly szállítható rajta. A speciálisan kiképzett járműszállító tréler rendelkezik csörlővel és vezérléssel is, amely segítségével a járművet egy drótkötéllel is fel lehet húzni a tréler tetejére. Ez jól jöhet abban az esetben, ha a jármű mozgásképtelen és önerőből nem lenne képes felállni a trélerre. Ezért is fontos, hogy ha autómentésre van szükség, akkor minden esetben tájékoztatni kell az autómentést végző személyt a telefonban a jármű állapotáról.

Jelenleg a tréleres autószállítás a legolcsóbb megoldás, ha valamilyen járművet, vagy gépet kell elhozni.

A trélerezés árai annak függvényében alakulnak, hogy milyen távolságból, illetve mennyire sürgősen kell a járművet szállítani. Cégünk több éve áll az ügyfelei rendelkezésére, legyen szó műszaki hibás-, karambolban sérült-, vagy defektes járművekről, akár motorok szállításáról, mentéséről, akár trélerrel való szállításról, vagy mentésről. Hasznos, és ahogy említettük költséghatékony az autó trélerezés, hiszen egyszerre van lehetőségünk több járművet szállítani.

Magyarország egész területén elérhetőek vagyunk, non-stop állunk ügyfeleink rendelkezésére. Hívjon minket bizalommal, mi pedig egy előzetes árkalkulációt követően, azonnal indulunk az Ön által megadott helyszínre. Cégünket a pontosság, minőség, és elérhető ár jellemzi. Kollégáink szakmailag felkészültek, így nem kell aggódnia, hogy járműve megsérül, vagy bármilyen probléma merül fel. Az év bármely napján hívhat bennünket! A legjobb megoldás, ha elmenti az autómentő telefonszámát telefonjába, így a váratlan szituációban nem kell a keresgéléssel bajlódnia, csak tárcsázni kell.

Ez egy korszerű és modern megoldás az autók szállítására.

A sérült futóművel rendelkező, vagy roncs járművet platós autómentőre emelve a legcélszerűbb szállítani, technikai és biztonsági okokból. A jármű sérült kereke alá biztonsági rögzítést teszünk, amelynek segítségével a járművet meg tudjuk támasztani, és rögzíthető a szállítójármű platójához. Különleges járművek szállításához biztosítani tudunk zárt platójú trélert is. A zárt trélerek előnye, hogy a jármű a szállítás teljes időtartama során védett helyen van, nem érik a járművet az időjárás viszontagságai. Ez főleg nagyobb értékű autók esetében hasznos. Autószállításhoz, használt autó szállításhoz, vagy többféle jármű szállításához kifejezetten ajánlott a tréler.

NoemiAutómentés trélerrel