Autómentés Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Autómentés 0-24

Nem indul az autója? Segítünk.

Hívjon minket bármikor!

0-24 elérhetőek vagyunk a +36 20 9188649 telefonszámon!

Legyen bárhol!

Magyarország határain belül, vagy kívül, csak szóljon és megyünk Önért!

24 órás elérhetőség!

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor.

Liszt Ferenc Autómentés; Liszt Ferenc Autószállítás

(Ferihegy Autómentés, Ferihegy Autószállítás)!

Milyen váratlan eseményekre lehet számítani a Liszt Ferenc repülőtéren autómentés szempontból
Megfigyelhető, hogy sokan, utazásuk előtt a reptéren hagyják autóikat, ám nem szabad elfelejteni, hogy egy idő után az akkumulátor lemerül. Mi legtöbbször a repülőtérre lemerült akkumulátor miatt szoktunk kimenni. Ezt a problémát leginkább bikáztatással tudjuk megoldani, mi ezekre az esetekre vásárolt nagyteljesítményű banner bikázót használunk, amely nem tud kárt okozni az autóban.

Természetesen nem csak a lemerült akkumulátor okozhat problémát, lehet sok más baja is az autónak, amiért a Liszt Ferenc repülőtérről nem tud önállóan elindulni a jármű. Ránk bármilyen helyzetben számíthat, elszállítjuk autóját a kért helyszínre, legyen az szakszerviz vagy a lakása. A Liszt Ferenc repülőtérhez vezető gyorsforgalmi úton is nagyon sok baleset történik, mi garantáljuk, hogy gyorsan kiérünk és hamar megkezdjük a mentést, hiszen nagyon fontos, hogy ne akadályozzuk a forgalmat.

Budapest nemzetközi repülőterének bemutatása

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, korábbi nevén Budapest Ferihegy Magyarország öt nemzetközi repülőtere közül a legnagyobb és legismertebb. Budapest központjától mintegy 16 kilométerre található, új nevét 2011-ben kapta Liszt Ferenc zeneszerző születésének 200. évfordulója alkalmából.

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fekvése

Budapest központjától 16 kilométerre található, az Üllői úton haladva a gyorsforgalmi úton közelíthető meg. Területe Budapest XVIII. kerületéhez és Vecséshez tartozik. Az egyes terminál kettévágta az eredeti gyömrői utat, a második pedig az eredeti Vecsés–Ecser közötti közutat.

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren az alábbi szolgáltatásaink elérhetőek:

Autómentés, autószállítás Ferihegyről

Telephelyünk közel van a Liszt Ferenc repülőtérhez, ezért nagyon gyorsan a megbeszélt helyre tudunk érkezni. A problémát a lehető leghatékonyabb módon orvosoljuk, legyen szó bikáztatásról, autómentésről, vagy autószállításról. Ünnepnapoktól és időjárási viszonyoktól függetlenül 0-24 órában (nonstop) elérhetőek vagyunk és a lehető legnagyobb garancia ügyfeleink elégedettsége. Keressen minket bizalommal, az év bármely napján. Sok éves tapasztalattal és szakmai hozzáértéssel rendelkezünk. Legyen szó hidegindításról, meghibásodott motorról, koccanásról, karambolról, vagy műszaki hibáról, számíthat ránk. Ha sportautóját, drága veterán autót szeretné szállítani, akkor is tudunk segíteni. Vállaljuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, karcmentesen a megbeszélt helyre visszük járművét. A hagyományos autószállításon kívül speciális esetekben is tudunk segíteni. Mondja el pontosan, hogy mi történt, és hol van, mi pedig a lehető legrövidebb időn belül indulunk segítségére. Érdemes elmenteni telefonszámunkat, hogy amikor megtörténik a baj, ne kelljen keresgélni. A pandémiás helyzetben sem állunk meg, természetesen a legnagyobb higiéniai feltételekkel, folyamatos fertőtlenítéssel állunk az Ön rendelkezésére. Ne feledje, a telefonba fontos megnevezni az autó márkáját, illetve a rendszámot is.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Szolgáltatásaink

Autómentés 0-24
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor, mi nem hagyjuk cserben, mikor a leginkább szüksége lenne valakire.

Autószállítás 0-24
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a gépkocsi ne szenvedjen további sérüléseket, ezért nagy odafigyeléssel szállítjuk el a megadott helyre.

Autósegély 0-24
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni!


0

Sikeres autómentés

0

Év tapasztalat

0

Tapasztalt kolléga

0

Vontatási km


Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Legfrissebb cikkeink

Ismerje meg autómentő csapatunkat!

Professzionális, megbízható és megfizethető autómentő szolgáltatásra van szüksége Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Pest megye vagy az ország egész területéről? A 024 Autómentés csapata mindig készséggel áll a rendelkezésére.
Cégünk vállalja a külföldről történő autómentést és autószállítást is; a szolgáltatásunk külföldről történő megbízok esetében is non-stop elérhetők, így Önnek nem kell az éjszakát várakozással töltenie.
Szakembereink kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek a mentés színvonalára. Ebben a fejlett technikai háttérrel rendelkező eszközkészletünk van segítségükre. Mindezeknek köszönhetően a mozgásképtelenné vált és balesetet szenvedett gépkocsik mentése is gyorsan és biztonságosan végezhető. Nem kell fennakadásoktól tartania és nem kell attól sem félnie, hogy a gépkocsija szállítás közben újabb sérüléseket szenved el!

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

seo_adminLiszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér