Hasznos tanácsok egy tapasztalt autómentőstől

Autómentés M3 autópályán – gyorsan a biztonságért

A legtöbb sofőr –főleg azok, akik frissen szerezték meg a jogosítványt – titkon retteg attól, hogy út közben meghibásodik a gépkocsija, vagy hogy balesetet szenvednek és nem tudnak tovább menni, hogy a kocsit el kell szállítani. Ez egy természetes dolog, hogy félünk ettől, hiszen ilyenkor a pánik és a kétségbeesés miatt azt sem tudjuk, hogy mit kell tennünk, hogy hogyan oldjuk meg a helyzetet. Azt pedig, hogy a félelemről nem beszélnek, annak az az oka, hogy félnek attól, ha kimondják, akkor bevonzzák az eseményt.

Sokan nincsenek tisztában az autómentés lényegével, azt hiszik, hogy ez valami légből kapott fogalom, vagy hogy rendkívül magas árat kell fizetniük azért, hogy az autómentő húzza ki a bajból őket. Ez azonban nem igaz. Az autómentés lényege, hogy segítsen a bajba jutott autókon, azokon, amelyek valamilyen meghibásodás miatt nem tudják tovább teljesíteni a feladatukat, vagy azokon, akik balesetet szenvedtek.

Különösen fontos például az autómentés M3 autópályán, hiszen ott, ahol a gépjárművek gyorsabban hajtanak, mint általában, nagyon gyorsan kell reagálni az ilyen szituációkra. Ennek oka, hogy az autópályán meghibásodott és félreállt gépkocsi a másik, működő autókra is veszéllyel van. Egyrészt azért, mert a leálló autó balesetveszélyes a többi autóra nézve, másrészt személyek nem tartózkodhatnak az autópályán, pontosan a balesetveszély miatt.

Az autómentés M3 autópályán tehát szinte kötelező, hiszen ez az egyetlen módja annak, hogy gyorsan elszállíttassuk a kocsit a helyszínről és hogy mi is biztonságban tudjuk magunkat. Sokan számoltak már be arról, hogy amikor a városban történik meg velük, hogy nem indul be a kocsi, akkor könnyedén tudtak ismerőst hívni, de másképp működik az autómentés M3 autópályán.

Ha gyors autómentésre vágyik, akkor nincs más dolga, mint az autómentés M3 pályán lehetőségét választania. Szolgáltatásunk a nap 24 órájában igénybe vehető, akár külföldi autómentést is vállalunk.

joydesignAutómentés M3 autópályán – gyorsan a biztonságért