Budapest autómentés garanciával és szakértelemmel

Lerobbant, vagy balesetes az autóm, segítség kell

 

Amikor legkevésbé számít rá az ember, nagy eséllyel akkor történik a baj. Baleset, műszaki hiba, de sok egyéb esetet is lehetne felsorolni, amikor mozgásképtelen autónkhoz a legjobb megoldás ilyen esetben egy autómentő. Ha nem akarunk rontani a helyzeten, érdemes meggondolni, kire bízzuk ezt a feladatot.

Ha lerobban az autónk 0-24 autómentés a legjobb választás

Természetes, hogy ha autómentőt keresünk, olyanra lenne szükség, aki a legjobb szolgáltatást adja a legkedvezőbb áron. Ne stresszelje tovább magát, segítséget nyújtunk Önnek, autómentést és autószállítást vállalunk az ország egész területén, non stop elérhetőséggel.

Cégünk mottója: biztonság, minőség, elérhető ár.

Csak tárcsáznia kell a számot, szakembereink akár azonnal indulásra készek. Folyamatosan rendelkezésre állunk, minden nap, ünnepnapokon is, egész évben éjjel nappal.

Biztonság

Cégünknek nagyon fontos a gyors, és felelősségteljes munkavégzés. Olyan emberekkel dolgozunk együtt, akik a maximális biztonságot szem előtt tartva végzik munkájukat. A több 10 éves tapasztalat mindenképp mellettünk szól. Bízza profi munkatársainkra a mentést, olyanokra, akik garanciát vállalnak munkájukra hogy sérülés és karcolás nélkül viszik el a kívánt helyre gépjárművét.

Minőség

Sok autómentő Budapest-re specializálódott, viszont a minőség az már egy másik kérdés. A probléma az, hogy csak egyszer dönthetünk jól. Ellenkező esetben utólag már kár azon gondolkodni, mit kellett volna másképpen csinálni.

Cégünk jelenleg 4 mentéshez szükséges járművel rendelkezik, a legkülönfélébb kérésekre is találunk megoldást. Egy műszaki hibás gépjárművet autószerelő partnerünkhöz tudunk szállítani, ahol segítséget kap legyen szó javításról vagy biztosításról. Teljeskörű autómentés szolgáltatással, megfelelő felszereléssel és több tíz éves szakértelmünkkel a lehető legrövidebb idő alatt érkezünk a helyszínre, így a minőségi munkavégzés garantált.

Tudjuk mennyire idegesítő a várakozás. Ha bajba jutott, nem kell aggódnia, cégünk telefonon pár percen belül elérhető, és a lehető legrövidebb időn belül indul Önhöz. Autómentés Budapesten belül akár 30 perc kiszállási idővel.

Elérhető ár

Fontos szempont autómentő választásánál a szolgáltatás ára. Legyen körültekintő, ha túl alacsony díjakkal találkozik, autója épsége láthatja kárát, és az is előfordulhat, hogy nem érkezik, vagy csak jóval később a segítség.

Cégünk garantálja a személyre szabott kedvező árakat.

Speciális esetekben is segítünk

 

Vannak olyan szituációk, amikor nem tudjuk hova forduljuk. Motor vagy lakókocsi mentése vált szükségessé, vagy nehezen hozzáférhető az autó: árokba ment, felborult, összetört. A fővárosban egyre több ember használ elektromos autókat, ezeket a fő szabály szerint nem lehet vontatni, és különlegesebb odafigyelést igényelnek.

Nem egyszerű a mentés, főleg, ha nem szeretnénk még nagyobb károkat gépjárművünkben.

Ezekben az esetben is tudunk segíteni. Négy autómentővel rendelkezünk, ezen belül sok esetben a darus autómentő jelentheti az egyetlen megoldást.

Árajánlat kérése

 

Budapest autómentés garantáltan kedvező árakkal, gyors kiszállással. Önnek csak néhány adatot kell megadnia, és a kalkulált ár elfogadása után már indul is a segítség.

A következő adatokra van szükség:

  1. A probléma pontos kifejtése, hogy tudjuk mi történt.
  2. A jelenlegi helyszín megadása, valamint hova kell szállítani a gépjárművet.
  3. Gépjármű típusát kérjük mondja el, mert ez is befolyásolhatja a kalkulációt.
  4. Van-e valamilyen nehezítő körülmény a mentés szempontjából.

Autómentés már 15.000 Ft-tól elérhető, a fenti adatok megadása után tudunk pontos árat mondani.

Várjuk hívását az alábbi számon:

+36 20 918 86 49

Megbizás vagy kérdés esetén várjuk hívásukat az alábbi telefonszámon :

NoemiBudapest autómentés garanciával és szakértelemmel