Autómentés árak

Az autómentés árai nagyon eltérőek lehetnek, de mielőtt kiválasztásra kerül a megfelelő, érdemes körültekintőnek lenni. Budapesten legolcsóbban 15000,-Ft-tól elérhető Pest megyében és vidéken.
Azt is fontos tudni, hogy az árak annak függvényében változnak, hogy éppen milyen típusú problémához hívják ki az autómentőst. A megtett kilométerek és az autó műszaki állapota is befolyásolhatja az autómentés díját. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a magát legolcsóbbnak hirdető autómentő, nem biztos, hogy kellő szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik. Cégünk több éve áll az ügyfelei rendelkezésére, non-stop elérhetőek vagyunk az ország egész területén. Tárcsázzon bennünket, mi pedig személyre szabott árat adunk, és minőséget képviselünk. A pontos, egyedi árkalkulációhoz azonban tudnunk kell néhány adatot:
● a mentésre váró gépjármű típusát
● a helyszínt (honnan-hová kell szállítani)
● a probléma pontos meghatározását
● esetleges nehezítő körülményeket

Ha lerobbant az autója, defektes lett a kereke, akár műszaki hibás az autó, ne essen kétségbe, hívjon bennünket, garantáltan korrekt árral indulunk az Ön segítségére.
Ha járműve karambolban sérült, vagy furgon-, kisteherautó-, akár kisbusz mentéséről is lenne szó, mi felkészültek vagyunk. Magyarországon a távolságtól, forgalomtól függően a lehető legrövidebb időn belül segítségére sietünk. Célunk, hogy kedvező árainkkal, szakmai hozzáértésünkkel stabil ügyfélkört alakítsunk ki.

joydesignAutómentés árak