Autómentés XIX. kerület

Autómentés 0-24

Nem indul az autója? Segítünk.

Hívjon minket bármikor!

0-24 elérhetőek vagyunk a +36 20 9188649 telefonszámon!

Legyen bárhol!

Magyarország határain belül, vagy kívül, csak szóljon és megyünk Önért!

24 órás elérhetőség!

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor.

19. Kerület, Kispest, Wekerletelep Autómentés, Autószállítás

NON- STOP autómentés, autószállítás Furgonmentés Budapest XIX. kerület (19. kerület)!

Budapest XIX.kerülete az önálló megyei városból, Kispestből jött létre. A kerülethez Budapest két városrésze tartozik, az egyik a Wekerletelep, a kerület zöldebb része, a másik pedig Kispest. A Wekerletelepről tudni kell, hogy nagyon zárt közösség, többnyire idősek lakják, régi egyedi építésű házak láthatóak. Az itt élők nagyon bizalmatlanok az új emberekkel, nem ritka, hogy ha valaki esetleg rosszul parkolt autójával, rendőrt hívnak. Sajnos a nem megfelelő parkolás, legyen szó bármilyen kis időről is, komoly következményekkel járhat. Kerékbilincset, büntetést kaphat a tulajdonos. A Wekerletelepen találhatjuk a jól ismert Barátok közt házat is, rendszeres a külső forgatás. A XIX.kerületben van egy magániskola, így megfigyelhető, hogy körülötte rengeteg a parkoló autó, vagy kismotor. A mindennapi koccanások, összetűzések, balesetek gyakoriak. Az utcái viszonylag szűknek mondhatók, leginkább buszok közlekednek egészen a Határ útig, vagy Kőbánya-Kispestig. A Határ út egy csomópont, villamos, metró, buszok közlekednek, sokszor figyelmen kívül hagyva a jelzőlámpákat. A Kispest nyugati részén fekvő sík terület legmagasabb pontja a Kós Károly téri kis domb. A Nagykőrösi út, a Határ út, az Ady Endre út, valamint a Bercsényi utca és Rákóczi utca határolják.

A 19. kerületeiben az alábbi szolgáltatásaink elérhetőek:

Autómentés Kispesten

Autószállítás Wekerletelepen

Mélygarázsból mentés Kispesten

Félretankolás miatt is tudunk segíteni a 19. kerületben

Bikázást Kispesten

Veterán autómentés, szállítás a Wekerletelepen

Kisbusz mentés, szállítás Kispesten

Furgon mentés, szállítás Wekerletelepen

Motormentés, szállítás Kispesten

Nagy értékű luxusautók mentése szállítása  Wekerletelepen

Sportautó mentés, szállítás Kispesten

Off-road, rally autó mentése és szállítás Kispesten

Quad mentés, szállítás Wekerletelepen

Kitört kerekű autó mentése, szállítás Kispesten

Hibrid autómentés, szállítása Wekerletelepen

Elektromos autó mentése és szállítás Kispesten

Automata váltós autó mentése, szállítása Wekerletelepen

Autómentés, furgonmentés és balesetek a XIX. kerületben

Az Ady Endre út/Puskás Ferenc utca – Hofherr Albert utca kereszteződésénél, Kispesten van egy balra kanyarodni tilos tábla, ez közvetlenül a vasúti átjáró után látható. Több, mint 20 éve ugyanott áll a tábla, mégis figyelmen kívül hagyja a legtöbb autós. Ez sajnos rendkívül balesetveszélyes, nagyon sok autót kellett innen elszállítanunk. A XIX.kerületben is elérhetőek vagyunk, ha itt történt probléma autójával, lerobbant, kitört a kereke vagy balesetben sérült, tárcsázza telefonszámunkat. Sok éves gyakorlattal, szakmai tudással rendelkezünk, így ha sportautóját, drága veterán autót szeretné szállítani, akkor is tudunk segíteni. Vállaljuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, karcmentesen a megbeszélt helyre visszük járművét. A XIX.kerületben a parkolás ingyenes, így nagyon sok az autó, akár másik kerületből is szívesen hagyják itt a járművet az emberek. Könnyen alakulnak ki közlekedési dugók, nem lehet a kívánt és megengedett sebességgel haladni, így az autóvezetők könnyen dühbe jönnek. Az idegesség, feszültség pedig figyelmetlenséghez vezethet. Kímélje meg magát a fölösleges stressztől, ha problémája akadt autójával, hívjon bennünket. Autómentő cégünk nonstop áll ügyfelei rendelkezésére, időjárástól, ünnepnapoktól függetlenül, Magyarország egész területén. Legyen szó hidegindításról, meghibásodott motorról, koccanásról, karambolról, vagy műszaki hibáról, számíthat ránk.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Szolgáltatásaink

Autómentés 0-24
Kispest, Wekerletelep

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor, mi nem hagyjuk cserben, mikor a leginkább szüksége lenne valakire.

Autószállítás 0-24
Kispest, Wekerletelep

Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a gépkocsi ne szenvedjen további sérüléseket, ezért nagy odafigyeléssel szállítjuk el a megadott helyre.

Autósegély 0-24
Kispest, Wekerletelep

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, XIX. kerület környékén éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni!


0

Sikeres autómentés

0

Év tapasztalat

0

Tapasztalt kolléga

0

Vontatási km


Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Legfrissebb cikkeink

Ismerje meg autómentő csapatunkat!

Professzionális, megbízható és megfizethető autómentő szolgáltatásra van szüksége Kispest, Wekerletelep, Pest megye vagy az ország egész területéről? A 024 Autómentés csapata mindig készséggel áll a rendelkezésére.
Cégünk vállalja a külföldről történő autómentést és autószállítást is; a szolgáltatásunk külföldről történő megbízok esetében is non-stop elérhetők, így Önnek nem kell az éjszakát várakozással töltenie.
Szakembereink kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek a mentés színvonalára. Ebben a fejlett technikai háttérrel rendelkező eszközkészletünk van segítségükre. Mindezeknek köszönhetően a mozgásképtelenné vált és balesetet szenvedett gépkocsik mentése is gyorsan és biztonságosan végezhető. Nem kell fennakadásoktól tartania és nem kell attól sem félnie, hogy a gépkocsija szállítás közben újabb sérüléseket szenved el!

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

seo_adminAutómentés XIX. kerület