Autómentés XIII.kerület

Autómentés 0-24

Nem indul az autója? Segítünk.

Hívjon minket bármikor!

0-24 elérhetőek vagyunk a +36 20 9188649 telefonszámon!

Legyen bárhol!

Magyarország határain belül, vagy kívül, csak szóljon és megyünk Önért!

24 órás elérhetőség!

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor.

Non-stop autómentés a 13. kerületben kedvező árakkal

Váratlan helyzetek bármikor adódhatnak. Ha a 13. kerület területén baleset éri, vagy műszaki hiba miatt mozgásképtelen, keresse bizalommal cégünket, hogy a legmegfelelőbb segítség mihamarabb érkezni tudjon.

Vállalunk szakszerű autómentést, autószállítást a kívánt helyre. Minden szükséges eszközünk és járművünk rendelkezésre áll a minőségi munkavégzéshez. Ha mindent leegyeztettünk telefonon, a lehető leggyorsabban fog tudni indulni kollégánk a helyszínre, fontos, hogy rendelkezünk kellő helyismerettel Budapesten belül, ezért még gyorsabban odaérünk a célhoz.

Minőség és biztonság

A legfontosabb számunkra az ügyfeleink elégedettsége.

  • Fejlesztettük szolgáltatásainkat, ma ott tartunk, hogy gyors és hatékony nálunk minden mentés. Segítséget nyújtunk nem csak az autómentésben vagy szállításban, hanem a garanciális vagy a biztosítási ügyek intézésében is, ügyfeleinkről levéve ezen adminisztrációs terheket.
  • Szolgáltatásainkat kiterjesztettük: elérhetők vagyunk éjjel nappal Budapest minden kerületében, sőt, egész Magyarország és Európa területén belül is. Bárhol is történjen a szerencsétlen eset, tapasztalt kollégáinkra számíthat a bajban.
  • Gépjármű flottánkat négy trailerre bővítettük, köztük egy darus trailerrel, így a legváratlanabb helyzeteket is sikerrel tudjuk kivitelezni. Ehhez persze elengedhetetlen a szakértelem, ami alapján mindig megtervezzük a folyamatokat hogy a legmegfelelőbb trailerrel tudjunk kiszállni a helyszínre. Ez által tudjuk garantálni a legkedvezőbb árakat.
  • Rendelkezünk a tudással, hogy a helyszínen kisebb javítási munkálatokat elvégezzünk, ha kell, lemerült akkumlátor esetén bebikázzuk, vagy autószerelő partnerünk műhelyébe is tudjuk vinni gépjárművét.

Mindenre találunk megoldást

Több mint tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött a legtöbb szituációval már találkoztunk munkánk során.

Karambol esetén két gépjármű együttes elszállítására is van lehetőség a megfelelő trélerünkkel. Sajnálatos eset, amikor az autónk árokba borult, esetleg felborult. Ezek komplikáltabb esetek, de nem cégünknek. A 0-24 autómentés ilyen esetekben a jól bevált darus trailert fogja segítségül hívni, amivel károkozás nélkül fel lehet emelni a gépjárműveket és szállítani.

Ha épp a 13. kerületben járt, amikor elektromos autója megállt, nem kell aggódnia, cégünk garantálja a karcolás és rongálódás mentes szállítást otthonába vagy szervizbe. Ne bízza bárkire, ezeknél a típusú autóknál nagyon fontos a minőség garantálása.

Vállaljuk ezen kívül bajba jutott furgon, kisbusz és lakókocsi nagyon gyors, precíz mentését is.

Autómentés árak

Az autómentés díja több tényező függvénye. Amikor valaki megkeres minket telefonon, néhány kérdést fel kell tennünk, hogy tisztában legyünk a körülményekkel. Ezek vonatkoznak:

  • A helyszínre ahol a gépjármű van jelenleg, és ahova szeretnénk szállítatni
  • Gépjármű típusára
  • Arra, hogy mi történt és hogy mire számíthatunk

Attól nem kell félnie hogy késő van, vagy esetleg ünnepnap, cégünk non stop autómentést vállal szinte azonnali indulással az év minden napján.

Mentse el számunkat, mert később ha probléma merülne fel, akár pár percen belül beszélhet munkatársunkkal, és a részletek megbeszélése után már azonnal indulunk is a helyszínre.

Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére nem csak Budapesten, hanem az egész ország területén, valamint Európában.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Szolgáltatásaink

Autómentés 0-24
Újlipótváros-Angyalföld

Non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére, bátran hívhat minket bármikor, mi nem hagyjuk cserben, mikor a leginkább szüksége lenne valakire.

Autószállítás 0-24
Újlipótváros-Angyalföld

Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a gépkocsi ne szenvedjen további sérüléseket, ezért nagy odafigyeléssel szállítjuk el a megadott helyre.

Autósegély 0-24
Újlipótváros-Angyalföld

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, XIII. kerület környékén éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni!


0

Sikeres autómentés

0

Év tapasztalat

0

Tapasztalt kolléga

0

Vontatási km


Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

Legfrissebb cikkeink

Ismerje meg autómentő csapatunkat!

Professzionális, megbízható és megfizethető autómentő szolgáltatásra van szüksége Újlipótváros-Angyalföld, Pest megye vagy az ország egész területéről? A 024 Autómentés csapata mindig készséggel áll a rendelkezésére.
Cégünk vállalja a külföldről történő autómentést és autószállítást is; a szolgáltatásunk külföldről történő megbízok esetében is non-stop elérhetők, így Önnek nem kell az éjszakát várakozással töltenie.
Szakembereink kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek a mentés színvonalára. Ebben a fejlett technikai háttérrel rendelkező eszközkészletünk van segítségükre. Mindezeknek köszönhetően a mozgásképtelenné vált és balesetet szenvedett gépkocsik mentése is gyorsan és biztonságosan végezhető. Nem kell fennakadásoktól tartania és nem kell attól sem félnie, hogy a gépkocsija szállítás közben újabb sérüléseket szenved el!

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 20 9188649 számon!

seo_adminAutómentés XIII.kerület