13. kerület autómentés a legjobbaktól akár azonnali indulással

Non-stop autómentés a 13. kerületben kedvező árakkal

 

Váratlan helyzetek bármikor adódhatnak. Ha a 13. kerület területén baleset éri, vagy műszaki hiba miatt mozgásképtelen, keresse bizalommal cégünket, hogy a legmegfelelőbb segítség mihamarabb érkezni tudjon.

 

A 0-24 autómentés: +36 20 918 86 49

 

Vállalunk szakszerű autómentést, autószállítást a kívánt helyre. Minden szükséges eszközünk és járművünk rendelkezésre áll a minőségi munkavégzéshez. Ha mindent leegyeztettünk telefonon, a lehető leggyorsabban fog tudni indulni kollégánk a helyszínre, fontos, hogy rendelkezünk kellő helyismerettel Budapesten belül, ezért még gyorsabban odaérünk a célhoz.

Minőség és biztonság

A legfontosabb számunkra az ügyfeleink elégedettsége.

  • Fejlesztettük szolgáltatásainkat, ma ott tartunk, hogy gyors és hatékony nálunk minden mentés. Segítséget nyújtunk nem csak az autómentésben vagy szállításban, hanem a garanciális vagy a biztosítási ügyek intézésében is, ügyfeleinkről levéve ezen adminisztrációs terheket.
  • Szolgáltatásainkat kiterjesztettük: elérhetők vagyunk éjjel nappal Budapest minden kerületében, sőt, egész Magyarország és Európa területén belül is. Bárhol is történjen a szerencsétlen eset, tapasztalt kollégáinkra számíthat a bajban.
  • Gépjármű flottánkat négy trailerre bővítettük, köztük egy darus trailerrel, így a legváratlanabb helyzeteket is sikerrel tudjuk kivitelezni. Ehhez persze elengedhetetlen a szakértelem, ami alapján mindig megtervezzük a folyamatokat hogy a legmegfelelőbb trailerrel tudjunk kiszállni a helyszínre. Ez által tudjuk garantálni a legkedvezőbb árakat.
  • Rendelkezünk a tudással, hogy a helyszínen kisebb javítási munkálatokat elvégezzünk, ha kell, lemerült akkumlátor esetén bebikázzuk, vagy autószerelő partnerünk műhelyébe is tudjuk vinni gépjárművét.

 

Mindenre találunk megoldást

Több mint tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött a legtöbb szituációval már találkoztunk munkánk során.

Karambol esetén két gépjármű együttes elszállítására is van lehetőség a megfelelő trélerünkkel. Sajnálatos eset, amikor az autónk árokba borult, esetleg felborult. Ezek komplikáltabb esetek, de nem cégünknek. A 0-24 autómentés ilyen esetekben a jól bevált darus trailert fogja segítségül hívni, amivel károkozás nélkül fel lehet emelni a gépjárműveket és szállítani.

Ha épp a 13. kerületben járt, amikor elektromos autója megállt, nem kell aggódnia, cégünk garantálja a karcolás és rongálódás mentes szállítást otthonába vagy szervizbe. Ne bízza bárkire, ezeknél a típusú autóknál nagyon fontos a minőség garantálása.

Vállaljuk ezen kívül bajba jutott furgon, kisbusz és lakókocsi nagyon gyors, precíz mentését is.

Autómentés árak

Az autómentés díja több tényező függvénye. Amikor valaki megkeres minket telefonon, néhány kérdést fel kell tennünk, hogy tisztában legyünk a körülményekkel. Ezek vonatkoznak:

  • A helyszínre ahol a gépjármű van jelenleg, és ahova szeretnénk szállítatni
  • Gépjármű típusára
  • Arra, hogy mi történt és hogy mire számíthatunk

Attól nem kell félnie hogy késő van, vagy esetleg ünnepnap, cégünk non stop autómentést vállal szinte azonnali indulással az év minden napján.

Mentse el számunkat, mert később ha probléma merülne fel, akár pár percen belül beszélhet munkatársunkkal, és a részletek megbeszélése után már azonnal indulunk is a helyszínre.

Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére nem csak Budapesten, hanem az egész ország területén, valamint Európában.

Ne feledje, nem csak a 13. kerületben, hanem egész Budapesten akár 30 perces kiszállási idővel vállalunk minőségi, pontos autómentést, autószállítást.

 

Nem kell mást tennie, csak hívja kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.

 

Telefonszámunk: +36 20 918 86 49

Megbizás vagy kérdés esetén várjuk hívásukat az alábbi telefonszámon :

Noemi13. kerület autómentés a legjobbaktól akár azonnali indulással