+36209188649
Telefon: +36209188649
Autómentés kiállási ideje Budapesten: 30-40 perc
Bejegyzés nyomtatása Bejegyzés nyomtatása

Ismerje meg tréler bérlési szolgáltatásunkat!

Tevékenységünket a jármű szállítás terén magas színvonalon végezzük. Tréler bérlési szolgáltatásunkat külföldön és belföldön is non-stop igénybe tudja venni. Ha gépkocsija éppen lerobbant egy külföldi nyaralás alkalmával, akkor ránk számíthat, ugyanis az üzemképtelen járművek szállítását magas színvonalon végezzük.

Ha hajóját, motorcsónakját szeretné szállítani, akkor a tréler bérlési szolgáltatásunkban megtalálja azt a járművet, amely megfelel az adott vízi jármű paramétereinek. Tréler bérlést munkagépek, pl. targonca szállításához is igényelheti. Ha veteránautókat gyűjt és azokat kiállításra, találkozókra szeretné elvinni, akkor ehhez szintén a rendelkezésére áll tréler bérlési szolgáltatásunk.

Hogy pontosan mennyiért van bérelheti az adott trélert, kérje ajánlatunkat!

Rendelkezünk olyan trélerekkel is, amely nagyobb mezőgazdasági gépek szállítására alkalmasak. Mindezek mutatják, hogy nálunk megtalálja a számítását ezen szolgáltatási területen!

Ha esetleg külföldön jár és autója meghibásodik, akkor ránk számíthat. Európán belül Magyarországra szállítjuk gépkocsiját. Az autó utasai, 2 főig, a szállító járműben utazhatnak haza. Első kerék és hátsókerék meghajtású, futómű hibával rendelkező gépkocsit is tudunk szállítani, egyszerre akár kettőt is egy bizonyos össztömeg határ alatt. Kettő teljesen új és egy régebben gyártott autómentővel dolgozunk.

Ha érdekli tréler bérlési szolgáltatásunk, illetve üzemképtelen jármű szállítására van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a nap bármely órájában!

Telefon

+36209188649

Szolgáltatásaink

Autómentés

Budapesten a kiállási idő: 30-40 perc.

Vidéki és külföldi autómentés esetén akár azonnali indulással, a lehető legrövidebb időn belül.

Autószállítás

Külföldi autószállítás részleteiért érdeklődjön telefonon:

+36209188649

Használtautóink